Προώθηση ξενοδοχείων και κατοικιών στο internet

  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση ξενοδοχείων και κατοικιών στο Internet, αποκτήστε το κατάλληλο προφίλ, τη σωστή περιγραφή και φωτογραφίες ώστε να έχετε την σωστή παρουσία στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες κρατήσεων όπως Airbnb, booking.com - expedia κτλ ώστε να έχετε κατακόρυφη αύξηση των οnline κρατήσεων.

 

 

  • Αποκτήστε μοντέρνες δυναμικές ιστοσελίδες για το ξενοδοχείο κατάλληλες για online direct πωλήσεις.

  • Αναλαμβάβουμε την προώθηση των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης με SEO και με με τη χρήση των Google AdWords.

  • Αναλαμβάβουμε την προώθηση της σελίδας σας με τη χρήση των social media (Facebook, instagram, Google+, YouTube), αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείρηση του δικτύου των Social Media.

Το Top 10 για τη σωστή προώθηση του ξενοδοχείου σας στο internet

Το 2019 το Hotel Internet Marketing γίνεται περισσότερο απαραίτητο από ποτέ. Από τις μηχανές αναζήτησης (Google) μέχρι τα online ταξιδιωτικά γραφεία – ΟΤΑ, Booking.com, Expedia κτλ., ο άκρως ανταγωνιστικός χώρος απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες σε πολλά μέτωπα ώστε να γίνει αποτελεσματική η προώθηση του ξενοδοχείου.

Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία που θα πρέπει να προσεχθούν είναι:

1- Βελτιστοποίηση του site
Δεν αρκεί να υπάρχει site το ξενοδοχείου σας, θα πρέπει να έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να μετατρέπει τον επισκέπτη της σελίδας σας σε πελάτη.

Με μερικές απαραίτητες αλλαγές μεγαλώνουν οι πιθανότητες των απευθείας κρατήσεων χωρίς την μεσολάβηση OTA'S και υψηλών προμηθειών.

2- Social Media Marketing
Αναβαθμίστε την παρουσία σας στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης, Social Media Networks (Facebook, YouTube Google+ κτλ.) με οργανική και επί πληρωμή υπηρεσίες που προσφέρουν τα Social Media.

3- Φωτογράφηση – περιεχόμενο
Οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις σίγουρα θα βοηθήσουν στην προβολή της επιχείρησής σας online. Επενδύστε ατην εικόνα του ξενοδοχείου σας και τονίστε τα δυνατά του σημεία.

4- Responsive website
Responsive σημαίνει να είναι το site του ξενοδοχείου συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές. Το site, είναι απαραίτητο να παίζει σωστά σε κινητές συσκευές καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του internet τις χρησιμοποιούν για κρατήσεις και αγορές.

5- Σωστός σχεδιασμός SEO
Βεβαιωθείτε ότι το site σας είναι γρήγορο και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, διαθέτει τα κατάλληλα κείμενα. Μάθετε τι "γνώμη" έχουν οι μηχανές αναζήτησης για το site σας...

7- Google Adwords
Το Google AdWords είναι αυτό που αυξάνει την κίνηση στο site του ξενοδοχείου. Στοχεύστε σε συγκεκριμένουν επισκέπτες και μετατρέψτε τις επισκέψεις σε κρατήσεις. Φυσικά η υπομονή, η επιμονή και η εμπειρία είναι βασικές προϋποθέσεις για την δημιουργία των σωστών διαφημίσεων.

8- OTA και ξενοδοχείο
Αξιολόγησε τε τα Online Travel Agencies που συνεργάζεστε. Επιλέξτε μόνο αυτά που σας ταιριάζουν και φέρνουν αληθινά αποτελέσματα.

9- Travel reviews sites και ο πελάτης
Δώστε σημασία στα reviews των επισκεπτών σας στα διάφορα travelsites. Απαντάτε στα σχόλια; ειδικά στα αρνητικά.

10- Χρήση email marketing
Χρησιμοποιήστε τις λίστες με τα emails πελατών, που μαζεύετε (?) ώστε να έχετε επιστροφή επισκεπτών, ενημερώστε τους για τις προσφορές και τις εκπτώσεις σας!

 

online hotel reservation

 


Hotel Booking

TemplateMonster

300X250_04 

300X250_05