Προώθηση επιχειρήσεων στο internet

  • Αποκτήστε μοντέρνα δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, κατάλληλη για online πωλήσεις.

  • Αναλαμβάβουμε την προώθηση της ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης με SEO και με με τη χρήση των Google AdWords.

  • Αναλαμβάβουμε την προώθηση της σελίδας σας με τη χρήση των social media (Facebook, instagram, Google+, YouTube), αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείρηση του δικτύου των Social Media.

  • Αναλαμβάβουμε την προώθηση και τη διαχείριση της κατοικίας σας στην Airbnb και σε άλλες σελίδες τύπου Airbnb.

Το Top 8 για τη σωστή προώθηση σας στο internet

Το 2019 το Internet Marketing γίνεται περισσότερο απαραίτητο από ποτέ, ο άκρως ανταγωνιστικός χώρος απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες σε πολλά μέτωπα ώστε να γίνει αποτελεσματική η προώθηση της επιχείρησά σας.

Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία που θα πρέπει να προσεχθούν είναι:

1- Βελτιστοποίηση του website
Δεν αρκεί να υπάρχει website, θα πρέπει να έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να μετατρέπει τον επισκέπτη της σελίδας σας σε πελάτη.

Με μερικές απαραίτητες αλλαγές μεγαλώνουν οι πιθανότητες των απευθείας κρατήσεων.

2- Social Media Marketing
Αναβαθμίστε την παρουσία σας στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης, Social Media Networks (Facebook, YouTube Google+ κτλ.) με οργανική και επί πληρωμή υπηρεσίες που προσφέρουν τα Social Media.

3- Φωτογράφηση – περιεχόμενο
Οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις σίγουρα θα βοηθήσουν στην προβολή της επιχείρησής σας online. Επενδύστε στην εικόνα σας και τονίστε τα δυνατά σας σημεία.

4- Responsive website
Responsive σημαίνει να είναι το site σας συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές. Το site, είναι απαραίτητο να παίζει σωστά σε κινητές συσκευές καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του internet τις χρησιμοποιούν για κρατήσεις και αγορές.

5- Σωστός σχεδιασμός SEO
Βεβαιωθείτε ότι το site σας είναι γρήγορο και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, διαθέτει τα κατάλληλα κείμενα. Μάθετε τι "γνώμη" έχουν οι μηχανές αναζήτησης για το site σας...

6- Google Adwords
Το Google AdWords είναι αυτό που αυξάνει την κίνηση στο site σας. Στοχεύστε σε συγκεκριμένουν επισκέπτες και μετατρέψτε τις επισκέψεις σε κρατήσεις. Φυσικά η υπομονή, η επιμονή και η εμπειρία είναι βασικές προϋποθέσεις για την δημιουργία των σωστών διαφημίσεων.

7- Reviews
Δώστε σημασία στα reviews των επισκεπτών σας. Απαντάτε στα σχόλια; ειδικά στα αρνητικά.

8- Χρήση email marketing
Χρησιμοποιήστε τις λίστες με τα emails πελατών, που μαζεύετε (?) ώστε να έχετε επιστροφή επισκεπτών, ενημερώστε τους για τις προσφορές και τις εκπτώσεις σας!

 

online hotel reservation

 


Hotel Booking

TemplateMonster

300X250_04 

300X250_05